Over ons

Een compleet team van specialisten.

Even voorstellen

Bij Busign I.S. zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare, snelle en veilige hostingoplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Onze missie is om bedrijven van elke omvang te ondersteunen bij hun digitale reis door hoogwaardige hostingdiensten en uitzonderlijke klantenservice te bieden.

 

Onze Geschiedenis

In 2007 hebben wij de stap gezet om ons bedrijf te starten, een keuze die goed uitpakte. Binnen twee jaar werden wij een van de grootste providers voor Multi Theft Auto-servers. In 2012, na interne veranderingen, besloten wij de gameservermarkt te verlaten en ons te richten op web- en serverhosting. Dit is iets waar we vandaag de dag nog steeds met volle passie aan werken.

Onze Kernwaarden

 1. Betrouwbaarheid: Je kunt altijd op ons rekenen. We garanderen een uptime van 99,9% en zorgen ervoor dat jouw website altijd toegankelijk is.
 2. Snelheid: Snelle laadtijden zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring en SEO. Onze geoptimaliseerde servers bieden bliksemsnelle prestaties.
 3. Veiligheid: Jouw gegevens zijn bij ons veilig. We gebruiken de nieuwste beveiligingstechnologieën om jouw informatie te beschermen.
 4. Klantenservice: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Ons toegewijde supportteam staat 24/7 voor jou klaar om je te helpen met al jouw vragen en problemen.
 5. Innovatie: De digitale wereld verandert snel, en wij veranderen mee. We blijven voortdurend innoveren om jou de meest geavanceerde hostingoplossingen te bieden.

 

Samenwerking van Zelfstandige IT-Specialisten: Kracht door Verbinding

In de dynamische wereld van IT, waar technologische innovaties elkaar in razendsnel tempo opvolgen, ligt de sleutel tot succes vaak in samenwerking. Bij ons begrijpen we de unieke kracht die ontstaat wanneer zelfstandige IT-specialisten hun kennis en expertise bundelen. Samen kunnen we niet alleen grotere en complexere projecten aan, maar ook innovatie versnellen en de kwaliteit van onze diensten naar een hoger niveau tillen.

Waarom Samenwerken?

 1. Diversiteit van Expertise: Iedere IT-specialist brengt een unieke set vaardigheden en ervaringen mee. Door samen te werken, kunnen we deze diversiteit benutten om veelzijdige en innovatieve oplossingen te bieden die één individu nooit alleen zou kunnen realiseren.

 2. Schaalvoordelen: Samenwerking maakt het mogelijk om grotere projecten aan te nemen die normaal gesproken buiten het bereik van een individuele specialist zouden liggen. Dit opent deuren naar nieuwe zakelijke kansen en zorgt voor een stabiele groei van onze klantportefeuille.

 3. Flexibiliteit en Veerkracht: Door als collectief op te treden, kunnen we snel inspelen op veranderende klantbehoeften en markttrends. Dit maakt ons veerkrachtiger en beter in staat om onze diensten voortdurend te verbeteren en te innoveren.

 4. Kennisdeling: Samenwerken biedt de mogelijkheid tot voortdurende kennisuitwisseling. Dit stimuleert professionele groei en zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en best practices.

Onze Samenwerkingsaanpak

Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen, communicatie en gedeelde doelen. We werken samen aan de hand van een gestructureerd maar flexibel raamwerk dat ruimte biedt voor creativiteit en innovatie, terwijl we tegelijkertijd duidelijke rollen en verantwoordelijkheden vastleggen.

 • Gezamenlijke Projecten: We werken samen aan projecten waarbij elke specialist bijdraagt vanuit zijn of haar kerncompetentie. Dit zorgt voor een holistische benadering en optimale resultaten voor onze klanten.

 • Communicatie en Coördinatie: Effectieve samenwerking vereist open communicatie. We maken gebruik van moderne projectmanagementtools en regelmatige vergaderingen om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit en goed geïnformeerd is.

 • Opleiding en Ontwikkeling: We organiseren regelmatig workshops en trainingssessies om onze kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit stelt ons in staat om niet alleen te leren van externe experts, maar ook van elkaar.

 • Gedeelde Successen: We vieren onze successen samen en delen de beloningen op een eerlijke en transparante manier. Dit versterkt de band tussen de specialisten en zorgt voor een gevoel van gemeenschappelijke prestatie.